OVER ONS

De Bataviaschool is een school die niet-Nederlandstalige leerlingen tussen de 6 en 12 jaar tijdelijk opvangt.

Ons doel is om deze leerlingen in een jaar de Nederlandse taal te leren begrijpen, spreken, lezen en schrijven.

De school valt onder de stichting 'Samen tussen Amstel en IJ'.

http://samentussenamstelenij.nl/

Buitenschoolse opvang bij Partou

Samen spelen prikkelt de fantasie en stimuleert je kind om zijn talenten te ontdekken.

Partou zorgt ervoor dat elk kind zich gezien voelt en doet elke dag verschillende activiteiten.

Kinderen spelen op het speelplein bij de school of in de parken in de buurt. In de gymzaal leven de kinderen zich volledig uit en ook de workshops, zoals dans, muziek, bakken en judo zijn altijd een groot succes. Ze kiezen zelf! 

Ook tijdens de schoolvakanties en op studiedagen verzorgt Partou opvang. Er is dan altijd iets extra’s te beleven. Zoals een bezoekje aan Artis, spelen in het Oosterpark, naar de kinderboerderij of een gezellig filmmiddagje met zelfgemaakte popcorn.

 

We werken al jaren prettig samen. De pedagogische visie van Partou sluit goed aan bij ons onderwijs. De bso ligt dichtbij onze school en de medewerkers van de bso halen de kinderen na schooltijd lopend op.  

 

Ga gezellig met je kind langs bij Partou BSO Balistraat 79

https://www.partou.nl/kinderopvang/amsterdam/bso-balistraat-79

Ouder- en kindteam op de Bataviaschool

Heb je vragen over de opvoeding of het opgroeien van je kind? Of heb je zorgen over de situatie thuis of op school? Heb je weinig inkomen en wil je een fonds aanvragen voor bijvoorbeeld zwemles, sport of iets anders?

In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Hier kan je altijd terecht.

De professionals van het Ouder- en Kindteam zijn onafhankelijk van school. Afspreken kan op school, in de wijk, thuis of online. 

Loop eens binnen bij ouder- en kindadviseur Hester van Laar, of maak een afspraak. Samen kijk je dan wat er speelt en wat bij jullie past. Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen met Hester op

06-43585101 of via h.vanlaar@oktamsterdam.nl

Kijk voor meer informatie over het Ouder- en Kindteam op de website www.oktamsterdam.nl en het Youtube-filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=Las472G0E8A&feature=youtu.be